به همت پشتیبانی علمی مرکز ملی پاسخگویی برگزار شد؛
دوره تربیت مدرس جریان شناسی شبهات قرآنی در مرکز ملی پاسخگویی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، مراسم افتتاحیه دوره تربیت مدرس جریان شناسی شبهات قرآنی با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی مخدوم «رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی» و حجت الاسلام والمسلمین سید محمد چاوشی «رئیس ستاد تفسیر قرآن» برگزار شد.

این دوره از برنامه های مصوب قطب تعمیق باورهای دینی میز قرآن و به مدت 16 جلسه برگزار خواهد شد و شرکت کنندگان نیز طلاب مبلغ دارای تخصص تفسیر می باشند.