پاسخ به شبهات ماه محرم 1

در نرم افزار "پرسش و پاسخ ویژه محرم" به حدود 40 شبهه و سوال پیرامون ماه محرم و حضرت امام حسین(ع) پاسخ داده شده است

نرم افزاری تهیه شده از کتاب "پرسش و پاسخ ویژه محرم" کاری از بخش مکتوب مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد.
در این نرم افزار به حدود 40 شبهه و سوال پیرامون ماه محرم و حضرت امام حسین(ع) پاسخ داده شده است . سوالات این نرم افزار در پنج بخش :
«تاریخ و سیره»، «اخلاقی، تربیتی و عرفانی»، «کلام و اعتقادات»، «قرآن و حدیث» و «فقه و احکام» طبقه بندی شده اند.
از امکانات دیگر این نرم افزار پخش آنلاین حرمهای مطهر ائمه اطهار(ع) حتی با اینترنت های خانگی می باشد.

پیوستاندازه
پاسخ به شبهات ماه محرم تعداد دانلود 4265 2.82 مگابایت