به همت گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی؛

کلیپ «از فاطمه تا معصومه» تولید و منتشر شد

در آستانه سالروز رحلت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی کلیپی با موضوع مقام و منزلت حضرت معصومه سلام الله علیها تولید

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، گروه پاسخگویی اینترنتی مرکز ملی پاسخگویی همزمان با رحلت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، کلیپی با موضوع مقام و منزلت و جایگاه حرم حضرت معصومه سلام الله علیها تهیه کرده که تقدیم مخاطبان محترم می گردد.

نمایش در:
نمایش در صفحه اول سایت