نرم افزار «پیامبر مهربانی»

نسخه ویندوز نرم افزار پیامبر مهربانی تولید شد

نرم افزار «پیامبر مهربانی» شامل 420 پرسش و پاسخ پیرامون شخصیت والای پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم می باشد که توسط کارشناسان بخش مکتوب تهیه شده است.

این نرم افزار شامل بخش های زندگانی، سیره و سنت، ویژگی ها و فضائل، معجزات، همسران و فرزندان، اصحاب و یاران، حوادث پس از رحلت، کلام و سخنان، قرآن و پیامبر اسلام و سایر مباحث می باشد.

لازم به ذکر است منابع استفاده شده در پاسخ ها در این نرم افزار در پی نوشت پاسخ ها ذکر شده است که علاوه بر ایجاد اطمینان بیشتر برای پرسش کننده، برای محققین هم بسیار مفید و موثر می باشد.

پیوستاندازه
peyambar_mehrabani.exeتعداد دانلود 4150 16.47 مگابایت