به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی؛

رونمایی از اپلیکیشن انتخاب من

مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی از اپلیکیشن انتخاب من، در پاسخ به پرسش‌های مطرحِ شده در موضوع انتخابات رونمایی کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، نرم افزار اندروید «انتخاب من» با امکانات ویژه توسط بخش مکتوب و رسانه مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی تولید و منتشر شد.

در این نرم‌‌افزار به مهمترین شبهات و سؤالات روز جامعه با موضوع انتخابات در قالب نوشتار، صوت، پادکست، ویدئو و عکس نوشته پاسخ داده شده است از جمله: تبلیغات نادرست در انتخابات، حسن ظن و سوء ظن در انتخابات، برچسب زدن به افراد در مسائل سیاسی، مشروعیت اکثریت در اسلام، رأی سفید، جرم مخالفت با شورای نگهبان، نظارت استصوابی و کاهش مشارکت، نظریه ولایت فقیه و جمهوریت، آینده انتخابات در ایران و ...

از مزایای مهم این نرم افزار می توان به پادکست ها، کتاب صوتی و امکان اشتراک گذاری متن و همچنین ارسال سؤال کاربران برای دریافت پاسخ اشاره کرد. علاقمندان جهت استفاده و نشر این نرم افزار می‏‌توانند از طریق پیوند  فایل نرم افزار انتخاب من را دریافت نمایند:

https://mmps.ir/VmwNP

#رایگان

پیوستاندازه
اپلیکیشن انتخاب منتعداد دانلود 105 14.81 مگابایت