سلام
من وسط نماز شک میکنم که وضویم با باد شکم باطل شده است.
چاره چیست؟ اصلا باد شکم مقوله ای است که بشئد در آن شک کرد؟؟؟؟؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
اگر یقین به خارج شدن باد معده ندارید و صرف احساس خارج شدن آن باشد، اشکال ندارد و نماز صحیح است.(1)
از نامه ی شما استفاده می شود که ظاهرا در این مسئله گرفتار وسواس شده اید، سعی کنید از داشتن وسواس خودداری کنید.
از نظر شرعی تا زمانی که یقین صد در صد به باطل شدن وضو پیدا نکنید، وضوی شما صحیح است . وظیفه شما آن است که بنا بگذارید که وضو باطل نشده است. لازم نیست چند مرتبه نماز بخوانید . شرع از شما چنین تکلیفی را نخواسته است. ولی با پیروی از وسواس، احکام خدا را برای خود دشوار ساخته اید.
در خارج شدن باد معده باید یقین کنید . اگر فقط احساس می کنید، و یا شک می کنید، به احساس و شک خود توجه نکنید. نماز شما صحیح است و وظیفه شما هم همین است که توجه به این احساس نکنید و نماز را بخوانید. اگر مدتی چنین رفتار کنید و به شک و احساس توجه نکنید، این حالت نیز از شما برطرف می شود.
منشأ ایجاد وسواس شیطان است . شیطان گاهی به بهانه باطل شدن وضو و نماز و گاهی به عنوان طهارت و نجاست، برای مؤمنان ایجاد وسواس می کند تا با ایجاد وسواس وقت مؤمنان را ضایع کند. آن ها را به این عنوان وادار کند که مخالف گفته خداوند و پیامبر اسلام رفتار نمایند.
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، استفتائات، مسأله 123.