همزمان با ایام عزاداری سید الشهداء توسط مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی این نرم افزار اندرویدی با جمع آوری و ساماندهی سوالات مرتبط با موضوع محرم توسط بخش انجمن گفتگوی دینی مرکز تولید و عرضه شد.

از زمانی که در محرم سال 61 هجری بزرگترین تراژدی تاریخ بشریت به وقوع پیوست و فرزند رسول خدا به مسلخ برده شد، در باب این واقعه عظیم مباحث و مطالب گوناگونی به رشته تحریر درآمده است و در این بین سوالات و شبهات متعددی نیز در اذهان شکل گرفته است، انجمن گفتگوی دینی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با ایجاد بستری مناسب برای پاسخگویی به سوالات و شبهات کاربران در این حیطه نیز ورود پیدا کرده و به سوالات و شبهات واقعه عاشورا توسط کارشناسان محترم پاسخگویی نموده است.

نرم افزار اندرویدی «پاسخ به شبهات محرم» شامل از بخش‏های آیات و روایات، تاریخ و سیره، اخلاقی و تربیتی و عرفانی، فقه و احکام، عزاداری و آداب آن، کلام و اعتقادات، نهضت عاشورا و قیام، تحریفات عاشورا و همراهان و اصحاب تشکیل شده است.

جستجوی قدرتمند در تمام محتوا و در صفحات داخلی به صورت جداگانه، قابلیت ادامه مطالعه، بزرگنمایی متون، طراحی ویژه مطالعه، ذخیره مطالب منتخب، جابجایی در صفحات و امکان اشتراک گذاری متون از جمله مهمترین قابلیت‏های نرم افزار می‏باشد.

همچنین با لینک زیر امکان دریافت از کافه بازار فراهم شده است:

https://cafebazaar.ir/app/com.shobahatmoharram/?l=fa