در نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی در اصفهان برگزار شد:
به همت نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی در اصفهان، کارگاه «تله های ذهنی در مناظره و پاسخگویی دینی» با حضور کارشناسان این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفترتبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن هاشمی رئیس گروه پشتیبانی علمی مرکز ملّی پاسخگویی در این کارگاه بیان کرد: نتایج ارزیابی‌ها حاکی از این است که کارشناسانی که در جلسات مهارتی آموزشی شرکت داشته اند از توان پاسخگویی بالاتری برخوردار می‌شوند.

وی افزود: بالغ بر 50 تله ذهنی وجود دارد که در زندگی و مدل فکر کردن انسان وجود دارد که به آن‌ها مبتلا می‌شود، این مشکل در فهم مطالب دینی هم مشاهده می‌شود. موضوع تله‌های ذهنی مسبوق به سابقه نیست و نیازمند تکمیل و تحقیق‌های بیشتری است.

حجت الاسلام هاشمی تأکید کرد: لازم است پاسخگویان با این تله‌ها آشنا باشند و در پاسخگویی دینی مبتلا به این موارد نشوند.

وی اظهار داشت: تله‌ها گاهی دو طرف پیدا می‌کنند که هر طرف را انتخاب کنید نهایتاً به راه صواب نمی‌رسید.

رئیس گروه پشتیبانی علمی مرکز ملّی پاسخگویی به عناوینی از این تله‌ها که در مناظره و پاسخگویی وجود دارد اشاره کرد و گفت: تله فیلتر منفی، تله متناقض نمایی، تله تجاهل، تله شخصی کردن، تله انتساب، تله پوچ‌اندیشی، تله گیج کردن، تله تزریق، تله پیوستار، تله احساسی، تله آماری و توصیفی، تله تصویر یک‌بعدی، تله مرجع نامرئی، تله هیجان، تله این‌همانی، تله کارکرد، تله آدم پوشالی، تله شیب لغزان، تله نتیجه کذب، تله ابهام، از جمله این تله ها می باشد.

وی ادامه داد: در این تله‌ها گاهی مطالب به نحوی انتخاب و چیده می‌شود تا نهایتاً ذهن مخاطب را به نتیجه مدنظر خودشان برسانند، تله‌ها انسان را به سمتی می‌برد که از درون به هم می‌ریزد و دنبال جواب نمی‌رود.