من می خواهم در زمینه ی روایت كار كنم
"كار در زمینه روایت" مفهوم بسیار گسترده ای دارد.

سلام. من می خواهم در زمینه ی روایت كار كنم. لطفا به من كتابهایی در این زمینه معرفی كنید. نمی دانم آیا روایت همان تاریخ اسلام و شیعه است یا نه؟ اما به روایت علاقه دارم. لطفا برای تاریخ اسلام هم به من كتاب معرفی كنید؟

"كار در زمینه روایت" مفهوم بسیار گسترده ای دارد.

اگر می خواهید با معنا و مفهوم روایات آشنا شوید، باید بعد از آموزش زبان و ادبیات عرب به مطالعه كتب روایت بپردازید و با وقت در روایات و جمع بندی روایات یك باب با كمك گیری از عالمان و كتاب های این زمینه، پیشرفت كنید.

البته روایات هم چون در ابواب مختلف هستند، باید زمینه مورد علاقه خود را معین كنید مثلا معلوم كنید می خواهید به روایات اعتقادی مراجعه كنید یا روایات اخلاقی یا تفسیری یا احكام و ...

اگر منظورتان مطالعه حدیث است، می توانید به كتابهای انتشارات دارالحدیث(زیر نظر آقای ری شهری ) از جمله میزان الحكمه و...مراجعه بفرمایید.

اگر منظورتان آشنایی با علم حدیث و درایه است به كتاب های این رشته علمی مراجعه كنید.

و ...

چون منظور شما روشن نبود، بیشتر از این نتوانستیم توضیح دهیم.