بحث و تبادل نظر در خصوص موضوعات مشترک و حمایت بیشتر از مرکز ملی و مواردي از جمله برنامه ریزی های مشترک

در دیدار مدیر حوزه علمیه خراسان، و ریاست مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی مطرح شد:
فضاسازی علمي و ایجاد یک جریان عقلی عمیق و دقیق در حوزه جهت تربیت کارشناسان ، نیاز مهمي است که باید اقدامات لازم در این جهت انجام شود.
حجت الاسلام و المسلمین مصباح عاملی، مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: فعالیت های مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی کار ارزشمندی است در جهت پاسخ به نیازها و بالا بردن سطح آگاهی های دینی .
رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی خاطر نشان کرد: اقدام به ایجاد کار گروه مشترک با هدف تجمیع ظرفیت های موجود در نهادهای مرتبط، لازمه کار است.
مدیر حوزه علمیه خراسان، با بیان اینکه ارتباطات اولیه جهت تجمیع ظرفیت ها از طریق معاونت فرهنگيتبليغي حوزه علمیه خراسان برقرار می شود، تبیین کرد: فضاسازی علمی و ایجاد یک جریان عقلی عمیق و دقیق در حوزه نیازی است که باید اقدامات لازم در این جهت انجام شود.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت احتراز از اقدامات جزيره‌اي و ناهمگون، ايجاد ساختاري برای انسجام نهادهای همسو و حوزوی را نیازمند بررسي کارشناسانه و دقيق دانست.
حجت الاسلام والمسلمین علی مخدوم در این دیدار با اشاره به اینکه حوزه علمیه خراسان از ظرفیتهای خوب و ارزشمندی برخوردار است و هدف ما این است که از این ظرفیت ارزشمند جهت پاسخ به نیازهای فکری و اعتقادی مردم استفاده شود
حجت الاسلام والمسلمین عیسی نژاد مدیر شعبه مشهد، نیز در ادامه به ارائه گزارشی از روند فعالیت های مرکز ملی پاسخگویی نمایندگی خراسان رضوی پرداخت، ایشان با بیان اینکه افتتاح رسمی شعبه مشهد در سال 93، صورت گرفته است، گفت: در ابتدا با 20 نفر و اکنون با 45 نفر عضو، کارخود را ادامه می دهد.
وی با اشاره به گروه های فعال در مرکز ملی پاسخگویی که شامل گروه فقه، کلام و مشاوره خانواده می باشد که در طی مدت فعاليت شعبه مشهد، بصورت میانگین ماهیانه 23هزار تماس پاسخ داده میشود
در پايان حاضران، به بحث و تبادل نظر در خصوص موضوعات مشترک پرداختند و مواردي از جمله برنامه ریزی های مشترک برای تربیت کارشناس و استاد پاسخگو در حوزه علمیه خراسان، و تعامل بیشتر بین دو مرکز، مقررشد در یک کارگروه مشترک پیشنهادات و راهکارها به بحث و تبادل نظر گذاشته شود .