به نام خدا سلام دیده شده برخی از مراجع قمه زدن را امری نیک بشمار می آورند این در حالی است که خودشان حتی محکم هم بر سینه نمی زنند ... و خداوند در قرآن کریم فرموده چیزی که برای بدن انسان مضرهست حرام است حتی اگر حلال و واجب باشد همانند خوراک گوشتی و نمک و شکر در این زمان و روزه و وضوء در هنگام شدت بیماری یا زخم و... متاسفانه در سایت های اینترنتی با پخش کردن عکس هایی از قمه زن ها بنده شخصا با همین چشم هایم دیدم که با دیدن مراسم اعدام مسلمین و عکس هایی از قمه زدن کرور کرور از دین شریف اسلام خارج میشوند و اشخاصی که دین اسلام را نمیشناسند و زبانهای مختلفی از جمله فارسی و انگلیسی را فرا دارند حتی با دیدن عکس هایی از قمه زن ها به خدا و قرآن و اسلام و مسلمانان بدترین فحش های ناموسی را میدهند و میگویند مسلمانان دیوانه هستند و نعوذ باالله همانطور که عرض کردم متاسفانه به خدا و امام حسین علیه السلام هتاکی میکنند ... و...

قمه زن ها بعذا بعد از قمه زدن از دنیا میروند , بدیهی است وقتی قسمت اعظمی از سر انسان شکافته میشود از عمر او کاسته میشود واقعا ما از جانب خداوند اجازه داریم که به بدن خود آسیب بزنیم ؟ آیا شخصی که بخاطر امام حسین از فاصله ی دوری شروع به دویدن میکند وسرش را به دیوار میکوبد بخاطر امام حسین و سر او منفجر میشود امام حسین (ع)از او راضی است ؟ آیا قمه زنی که طفل شیر خوار سه ماهه را در بغل میگیرد و با شمشیر به فرق سر نوزاد میزند نابودی اسلام و مسلمین و اهداف امام حسین علیه السلام را رقم نمیزند ؟ دیده شده در این عکس ها مردهای ریشو که سرتا پا در خون غلط میزنند و با تیغ های دست سازی که به آن زنجیر بلند وصل شده تیغ های گردی را به پشت کتف خود پرتاب میکنند و این موجب شکافته شدن حتی بریده شدن استخوان های کتف آنان میشود و در زمانی که در جمعیت جو زده میشوند و احساساتی بعذا همان موقع متوجه نمیشوند که به مرگ نزدیک شدند زیرا در بدن انسان حدود پنج لیتر خون هست که بعذا در قمه زنی تمام خون بدن متاسفانه تخلیه میشود , و میدانی از زغال تهیه میکنند و با پای برهنه روی آن می دوند واقعا این کارها اسلامی است ؟ مگر دین اکمل اسلام عقلایی و عقلانی نیست ؟ شما با سرچ آسانی که میتوانید قمه زنی راانگلیسی یا فارسی بطور مثال در گوگل یا یوتوب سرچ کنید google.com & youtube.com میتوانید به صحت کلام بنده دست پیدا کنید , امروزه در جنگ نرم که در محیط مجازی رقم خورده شما اگر کلمه اسلام یا islam را سرچ کنید قمه زنی و دوری از اسلام نمایان میشود شما اگر کلمه امام نقی را سرچ کنید هتاکان اولین نتیجه هستند متاسفانه. که با دیدن عکس های قمه زنی در دنیا و جهان یک اسلام گریزی بزرگ ایجاد شده , البته فیلم ها و عکس های اعدام هم که بنده با هر نوع اعدام صد در صد مخالف هستم و میگویم میشود با اهدای یک کلیه فرد اعدامی قبل از اعدام جان یک انسان را نجات داد که دراین مجال نمی گنجد , بنده از شما تقاضا دارم پاسخی جامع در این مورد بفرمایید , معمولا قمه زن ها انسانهای بی منطقی هستند که بعذا نماز هم نمیخوانند و هر آنچه در سدد جنایت طرف مخالف خود هم هستند ... همانطور که در ایران دست قطع نمیشود و سنگساری وجود ندارد باید اعدام و قمه زدن هم نابود شود اگر نه به زودی اسمی از امام حسین و امام زمان ما و دین کامل ما باقی نخواهد بود ... (لطفا اگر قمه زدن در اسلام جایز و مستحب و کاری خوب و نیک است بر خلاف نظر بنده بفرمایید بنده بدون ویرایش در فیسبوک : https://www.facebook.com/groups/Comunism/ https://www.facebook.com/groups/mokhalef/ و در بلاگ شخصی خود با ذکر منبع شما قرار خواهم داد , انتشار سوال و جواب بدون ذکر نام بنده جایز است متشکرم. )

با سلام و شادباش فرا رسيدن سال نو و تشکر از ارتباط¬تان با مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
آیت الله خامنه ­ای درباره حرمت قمه زنی فتوا داده و فرموده اند:
قمه زنى علاوه بر اینکه از نظر عرفى، از مظاهر حزن و اندوه محسوب نمى‏شود و سابقه‏اى در عصر ائمه «علیهم السلام» و زمان­هاى بعد از آن ندارد و تأییدى هم به شکل خاص یا عام از معصوم «علیه السلام» در مورد آن نرسیده است، در زمان حاضر موجب وهن و بدنام شدن مذهب مى‏شود. بنابراین در هیچ حالتى جایز نیست.(1)
با پژوهشی که انجام گرفته نظر مبارک آیت الله سیستانی را نیافتیم .می توانید با این شماره ( 7741415 ـ 0251 ) از دفتر معظم له سؤال کنید .
امام خمینى در اوایل انقلاب در پاسخ سؤالى در این زمینه فرمود: در وضع موجود قمه نزنند . (2)
حضرت آیت الله فاضل لنکرانى مى فرمایند: <با توجه به گرایشى که نسبت به اسلام و تشیّع بعد از پیروزى انقلاب اسلامى ایران در اکثر نقاط پیدا شده و ایران اسلامى به عنوان ام القراى جهان اسلام شناخته مى شود و اعمال و رفتار ملّت ایران به عنوان الگوى اسلام مطرح است, لازم است در رابطه با مسایل سوگوارى امام حسین (ع) به گونه اى عمل شود که موجب گرایش بیشتر به آن حضرت و هدف مقدس وى گردد.
در این اوضاع مسئله ی قمه زنى نه تنها چنین نقشى ندارد, بلکه به علت نداشتن هیچ گونه توجیه قابل فهم برای مخالفان ثمره اى جز نتیجه ی سوء نخواهد داشت. لذا لازم است علاقه مندان به امام حسین (ع) از این گونه اعمال خوددارى کنند.(3)
آیت الله مکارم در پاسخ این مسئله چنین فرموده اند:
<عزادارى خامس آل عبا از افضل قربات و مایه ی بیدارى ملسمین است, ولى از کارهایى که موجب وهن مذهب مى شود و بهانه به دست دشمنان و مخالفان مى دهد, باید اجتناب نمود(4)>.
به نظر آیت الله صافی: قمه زنی به خودی خود اشکال ندارد، لیکن اگر موجب وهن به مذهب حساب شود و یا ازجهات دیگری مفسده داشته باشد و یا موجب ضرر مهمی بربدن باشد جایز نیست.(5)
آیت‌الله‌تبریزی نیز(6) قمه‌زدن‌را جایز ندانسته‌اند.
علامه امینی می‌گوید: « قمه زنی واعمالی دیگر از این قبیل در مراسم عزاداری حسینی به حکم شرع وعقل حرام است و زخمی ساختن سر که نه سود دنیوی دارد ونه اجر اخروی ، ایذاء نفس است که خود در شرع حرام است ودر مقابل این عمل، ‌شیعه اهل بیت را درانظار دیگران مورد تمسخر قرار داده وآنها را وحشی قلمداد می‌کنند . شکی نیست که این اعمال ناشی از وساوس شیاطین بوده وموجب رضایت خدا وپیامبر (ص) واهل بیت اطهار علیهم السلام نیست.

پی نوشت ها:
1. آیت الله خامنه ای، استفتائات، ص 326، مسئله 1461.
2. امام خمینی ، استفتاات ج 3 ، ص 581 ،س 37 و 38 ؛ فرهنگ عاشورا، ص 358.
3. آیت الله فاضل، جامع المسائل , ج 1 ص 622
4. آیت الله مکارم، استفتاآت جدید, ج 1 ص158، س 571
5. سوال از دفتر آیت الله صافی گلپایگانی(0251-7479)
6. آیت الله تبریزی،استفتاءات‌جدید، ج‌1، ص‌454، س 2003