با سلام. بنده حدود 1 سال است که عروسی کردم. در خصوص رابطه جنسی با همسرم این مشکل را دارم که ایشان چون در اوایل نزدیکی هستن، هنگام دخول احساس درد می کنن و به ارگاسم نمیرسن. ظاهرا روش دیگری در اضای خانم ها از طریق دست وجود داره. من در این خصوص اطلاعاتی ندارم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مطالبی را در قالب نکات زیر تقدیم می داریم:
1. اگر بعد از گذشت مدتی از عروسی، همسرتان هنوز هنگام دخول و نزدیکی احساس درد و ناراحتی می کند، این حالت اصلاً طبیعی نمی باشد. نیاز به معاینه دقیق پزشکی می باشد، به همین خاطر توصیه می شود حجب و حیای کاذب را کنار بگذارید. همسرتان را برای معاینه به پزشک متخصص زنان و زایمان ارجاع دهید تا با بررسی و معاینه پزشکی، علل فیزیولوژیکی و یا روانی آن شناسایی و در خصوص درمان و رفع آن اقدامات لازم صورت گیرد.
چنانچه با معاینه پزشکی معلوم گردید که همسرتان مشکل خاصی از ناحیه اندام تناسلی، بیماری های دستگاه تناسلی و غدد درون ریز و برون ریز ندارد ،در پیدایش مشکل احتمال وجود علل روحی و روانی تقویت می گردد . در این صورت می توانید برای شناسایی و تشخیص صحیح، همسرتان را به روانشناس با تجربه ای که تخصص سکس تراپی و اختلالات و درمان های جنسی دارد ،معرفی کنید تا اقدامات مقتضی انجام پذیرد.
2. در مورد به ارگاسم نرسیدن همسرتان، دو نکته اساسی وجود دارد، یکی لذت جنسی معمولی و دیگری رسیدن به اوج لذت و ارگاسم است. اولی یک تجربه فراگیر و همگانی در همه انسان های سالم می باشد . از زمان تولد در وجود هر انسانی به ودیعه گذاشته شده است . همین پدیده لذت جویی باعث میل به ازدواج و آمیزش جنسی در آینده می گردد . در نتیجه آن بقای نسل انسانی تضمین می گردد. اما رسیدن به اوج لذت و ارگاسم، همگانی و فراگیر نیست ،چرا که یک امر فطری و غریزی تلقی نمی گردد . بیش تر متأثر از آموزش و یادگیری درست و نیز فعل و انفعالات فیزیولوژیک بدن می باشد.
3. رسیدن به اوج لذت جنسي و ارگاسم، كه علامت آن انزال در زن و مرد است، مقداری در زنان و مردان متفاوت است، به این صورت که علائم تشخیص آن در مردان روشن می باشد ،ولی در زنان همیشه این گونه نیست . معمولاً یک فرایند زمان بر می باشد . از فرآیند پیچیده تری نسبت به مردان برخوردار است، ضمن اینکه علائم آن مشخص و روشن نیست. البته به ارگاسم نرسیدن خانم ها می تواند به دلیل بی علاقگی، اضطراب و شرایط روحی نامناسب و مقاربت(نزدیکی) به روش نادرست باشد . برای بعضی خانم ها این الزام وجود ندارد که با هر مقاربت الزاماً به ارگاسم برسند. اگرچه زنان برخلاف مردان این توانایی را دارند که در یک رابطه جنسی، چندین ارگاسم را تجربه کنند اما معمولاً مردان بسيار زودتر از زنان به اين مرحله مي رسند. به همين خاطر بسياري از مردان وقتي به ارگاسم مي رسند ،دست از كار مي كشند ،در حالي كه هنوز همسرشان به ارگاسم نرسيده است. رها كردن زن دراين حالت باعث مي شود مشكلات جسمي زيادي از جمله ايجاد درد در ناحيه كمر و شكم و نیز حالت انزجار و تنفر از روابط جنسی برايش به وجود آيد. پس لازم است مرد به اين نكته توجه كند .پیش از آميزش، همسرش را با تحريك كردن زياد، آماده اين كار كند.
بنابر گفته برخی روانشاسان، 30 درصد زنان هرگز نمی توانند ارگاسم واقعی را تجربه کنند و به نهایت و آخرین مرحله اوج لذت جنسی دست پیدا کنند، البته بدان معنا نیست که آنان هرگز نمی توانند از رابطه جنسی، لذت کافی را ببرند ،بلکه لذت می برند، ولی بدون تجربه ارگاسم و این نمی تواند خللی به زندگی جنسی آنان وارد کند.
4. در مردان، ناحیه سر آلت تناسلی و حشفه نسبت به قسمت های دیگر آلت تناسلی از حساسیت بسیار فوق العاده ای برخوردار است . لمس آن نقطه باعث تحریک شدید مردان می شود، در زنان نیز کليتوريس و چوچولو حساس ترين نقطه دستگاه تناسلی زنان به حساب می آید. کلیتوریس(Clitoris) در زن حکم آلت مرد را دارد حتی گاهی حالت نعوظ پیدا می کند و مقداری متورم و سفت می شود، بنابراین ملامسه مختصرآن تحریک شدیدی به زن می دهد. در رساندن او به اوج لذت جنسی و ارضای او نقش اساسی دارد. معمولاً زنان بیش تر از این ناحیه تحریک می شوند و کسب لذت می کنند. تحریک این ناحیه با دست یا آلت تناسلی بیش از دخول در مهبل لذت بخش و تحریک کننده است . اگر می بینید برخی از زنان از دخول واژینال و مهبلی نیز لذت می برند، بیش تر به خاطر این است که حین دخول و حرکات رفت و برگشت آلت تناسلی، بیخ آلت تناسلی مرد این ناحیه را لمس می کند. باعث تحریک آن می گردد. از این روی اگر همسرتان به هنگام دخول احساس درد می کند و ارضا نمی شود، می توانید ضمن پیگیری درمان این حالت او، هنگام روابط زناشویی بیش تر به تحریک کليتوريس بپردازید. ضمن این که دخول مهبلی انجام می دهید، از تحریک و لمس این ناحیه بدن همسرتان غافل نباشید تا رابطه لذت بخش و خوشایندی با هم داشته باشید.