از سوی رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی صورت گرفت:
طی حکمی حجت الاسلام والمسلمین علی مخدوم، ضمن تشکر از زحمات دکتر جعفری، سرپرست گروه پاسخگویی فضای مجازی را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست جدید

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در این حکم حجت الاسلام والمسلمین مخدوم با توجه به انتقال جناب آقای دکتر اباذر جعفری به معاونت تبلیـغ، حجت الاسلام والمسلمین پورمدنی را به سمت سرپرست گروه پاسخگویی فضای مجازی منصوب کرد.
در این حکم ضمن تشکر از زحمات جناب آقای دکتر اباذر جعفری، آمده است: انتظار می رود با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت حضور فعال و اثرگذار در فضای مجازی، با همتی مضاعف ضمن بهره وری از ظرفیت های موجود و حسن استفاده از سرمایه ارزشمند کارشناسان محترم در ارتقاء کمی و کیفی پاسخگویی در این عرصه پراهمیت، اهتمام ویژه به عمل آورید.