جلسه تقدیر و معارفه مسئولین نمایندگی مرکز ملی پاسخگویی مشهد برگزار شد:
در این جلسه طی حکمی ز طرف ریاست مرکز، حجت الاسلام دیانت به سرپرستی نمایندگی مرکز ملی پاسخگویی خراسان رضوی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، در طی جلسه ای در نمایندگی دفتر تبلیغات خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین علی مخدوم طی حکمی ضمن تشکر از جناب آقای واقعی، بنا به پیشنهاد رئیس شعبه خراسان رضوی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام دیانت را به این سمت منصوب کرد.

همچنین رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی بهره مندی متناسب، حفظ و تقویت سرمایه های انسانی آن مجموعه و تلاش برای استفاده از ظرفیت های با ارزش فضلا و اساتید حوزه علمیه خراسان با هدف زمینه سازی نهضت پاسخگویی دینی، تلاش برای بهینه سازی فعالیت های پاسخگویی و بهره وری از امکانات و سرمایه های انسانی و ظرفیت های معنوی و مادی، راه اندازی نشست های علمی با رویکرد پاسخگویی دینی در ادامه مسیر استاد شهید هاشمی نژاد و مراعات جدی موازین و آیین نامه های سازمانی اعم از موازین دفتر تبلیغات و مرکز ملی پاسخ­گویی را از سرپرست جدید مرکز ملی خواستار شد.