مدیر علمی گروه اخلاق مرکز ملی اعلام کرد:
مدیر علمی گروه اخلاق، پروژه های مصوب میز اخلاق که توسط مرکز ملی پاسخگویی (در سال 1398) اجرا شده اند را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام و المسلمین احمدپور برنامه های مصوب میز اخلاق ذیل دو عنوان اخلاق تبلیغ دین و صداقت (راستی گستری) اعلام کرد و گفت:

در موضوع اخلاق تبلیغ دین، میز اخلاق، اجرای دو برنامه را به مرکز ملی محول کرده بود: یکم، تولید نرم افزار اندرویدی اخلاق تبلیغ و دوم، تولید سررسید الکترونیکی اخلاق تبلیغ با عنوان «شمیم یار ویژه مبلغان».

مدیر علمی گروه اخلاق مرکز ملی و عضو میز اخلاق قطب های فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی در ادامه به مصوبات اجرا شده توسط مرکز ملی پاسخگویی در حوزه صداقت و راستی گستری پرداخت و گفت:

در زمینه صداقت و راستی گستری نیز سه برنامه توسط مرکز ملی پاسخگویی به انجام رسید: نخست، طراحی و تولید نرم افزار اندرویدی «راه نجات»، دوم، راه اندازی کانال صادقون و سوم، پشتیبانی از کانال ها، گروه ها و سایت های فعال در موضوع صداقت و راستی گستری.

کاربران عزیز برای استفاده از تولیدات مذکور می توانند از با مراجعه به بخش تولیدات سایت مرکز ملی پاسخگویی به نشانی www.pasokhgoo.ir  نرم افزارها را دانلود و استفاده نمایند.