از سوی بخش پشتیبانی علمی مرکز برگزار شد:
در این نشست علمی که به همت گروه علمی تاریخ برگزار شد آخرین یافته های مهدویت در دوران غیبت صغری مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مجید احمدی کچایی در آغاز نشست ضمن اشاره به فعالیتهای مهدویت در عصر جدید و گزارشی از این فعالیت ها به جریان های انحرافی معاصر اشاره کرد.

پژوهشگر حوزه مهدویت در ادامه ایشان به وضعیت زندگانی حضرت مهدی (ع) در آغاز غیبت صغری پرداخته و نحوه فعالیت های وکلا و نائبان را مورد بررسی قرار داد.

وی با اشاره به گروه ها و افراد منحرف از مهدویت در عصر غیبت صغری، به چگونگی فعالیت های ایشان پرداخت و در ادامه به تبیین نقش بانوان در گزارش های مهدویت در عصر غیبت صغری به ویژه مادر امام حسن عسکری و شماری از بانوان امامیه در گسترش مهدوی باوری پرداخت.

شایان ذکر است نشست های علمی در بخش های شش گانه علمی مرکز که شامل قرآن و حدیث، احکام، اخلاق، مشاوره، کلام و تاریخ است با رویکرد پاسخگویی به طور مداوم برای کارشناسان پاسخگو برگزار می شود.