مجلس یادبود همکار عزیزمان شهید دهقانی برگزار شد
مجلس یادبود همکار عزیزمان، حجت الاسلام والمسلین شهید دهقانی با حضور رئیس، معاونان و همکاران مرکز ملی پاسخگویی و همچنین خانواده شهید برگزار شد.
شهید مدافع حرم حجت الاسلام و المسلمین دهقانی

چهارشنبه 23 آبان، ساعت 3 عصر، هوا بارانی است. اولین بار است که همکاران با خانواده به مرکز می آیند.

آخر می دانند همسر، دو دختر 8 و 4 ساله و خانواده شهید دهقانی هم در مرکز حضور دارند.

مجلسی خودمانی که رئیس، معاونان، پاسخگویان و کارمندان مرکز، همه میزبان و میهمانند و فضایی مهربانانه در نمازخانه مرکز حاکم شده.

چند تایی از همکاران خیلی تلاش کردند، تلاشی که ساعت آن ثبت نشد و به عشق ادای دین به شهید بود.

سید محسن طباطبایی، دلهای همه را فاطمی و حسینی کرد، در مجلس شهدا، ذکر مناقب اهلبیت علیهم السلام حال و هوایی دیگر دارد، گویی که خود شهید هم در جلسه حاضر است و به میهمانان خوش آمد می گوید.

حجت الاسلام دکتر هاشمی، رئیس پشتیبانی علمی مرکز، سخنانی در باب تاثیرات مجاهدت عاشقانه در عرصه علم و جهاد مطالبی را ایراد کرد که شهید دهقانی از زیباترین مصادیق آن بود.

عکسی از تشییع جنازه شهید در صحن حرم فاطمه معصومه سلام الله علیه است که گنبد حرم هم در سمت راست دیده می شود، در طرف دیگر عکس، طراح عکس گنبد بارگاه حرم حضرت زینب سلام الله علیه را طراحی کرده و عکس شهید هم در بالای عکس در بین ابرها، گویی شهید از عالم بالا به این مراسم نگاه می کند. و بارگاه دو حرم، رفت و آمد عاشقانه عشاق و مدافعان حرم و حریم اهلبیت علیهم السلام بین قم و دمشق را به ذهن متبادر می کند.

مجلس تمام شد، اما این مائیم و میراث شهدا،

مائیم و کوله باری از رشادت ها و شهامت ها و شهادت ها،

مائیم و جانبازی و ایثارگری شهدا و خانواده هایشان،

مائیم و رهبر عزیزمان و کارهای بر زمین مانده ...