خدمتی دیگر در بخش مکتوب مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی:
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی از تولید نرم افزار اندرویدی بشری خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین قرائتی ضمن اعلام این خبر افزود: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در راستای تعمیق باورهای دینی و بر اساس مصوبه میز آموزش و پرورش قطب های راهبری فکری و فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی، سرویس پاسخگویی ویژه ای را برای معلمان، دبیران ، امامان جماعت و سایر موثران فرهنگی و تبلیغی در مدارس راه اندازی نموده است. معلمان و فعالان مدارس می توانند از طریق وب سایت «پاسخگوی من» به نشانیhttp://edu.pasokhgoo.ir و یا نصب اپلیکیشن «بشری» بر روی گوشی های هوشمند که از طریق وب سایت پاسخگوی من و یا کافه بازار، سوالات خود را ارسال نمایند.

مدیر بخش مکتوب مرکز ملی پاسخگویی خاطر نشان کرد که کارشناسان این بخش با تکیه بر تجربه غنی پاسخگویی و منابع و نرم افزارهای علمی و با در نظر گرفتن ملاحظات و شرائط محیطی مدارس و آموزشگاه ها اقدام به ارائه پاسخ، راهکار و مشاوره های دینی خواهند نمود.

لینک مستقیم جهت نصب نسخه اندروید:

https://cafebazaar.ir/app/com.pasokhgoo.boshra/?l=fa