بهترین راه درمان افسردگی
برای این كه ما بتوانیم، شما را راهنمایی كنیم، لازم است مقداری در مورد حالات خود و پیشینه افسردگی خود و عوامل پیدایش آن،

مدتی است حس می كنم دچار افسردگی شده ام بهترین راه برای درمان آن چیست؟

برای این كه ما بتوانیم، شما را راهنمایی كنیم، لازم است مقداری در مورد حالات خود و پیشینه افسردگی خود و عوامل پیدایش آن، علایم و نشانه­های بالینی و غیر بالینی افسردگی خود، مدت ابتلا و شدت آن، نوع افكار و علایق بیان می كردید تا ما دقیق تر در جریان افسردگی شما قرار می گرفتیم و راحت تر راهنمایی می كردیم. به هرحال تا این گونه اطلاعات، در اختیار ما قرار نگیرد و نوع و شدت افسردگی شما برای ما آشكار نگردد، ما نمی توانیم درمان متناسب با شما را پیشنهاد بدهیم، توجه داشته باشید كه درمان افسردگی بر اساس نوع و شدت آن كاملاً از هم متفاوت بوده و شیوه­های مختلف درمانی متناسب با خود دارد، بر فرض مثال در موارد افسردگی حاد یا مزمن نیاز به مراجعه به روانپزشك و مصرف داروهای ضد افسردگی تحت نظر پزشك و سپس مداخله روانشناس و اعمال سایر راهكارهای درمانی مثل روان درمانی، شناخت درمانی و... می باشد.

با این وصف، تا نوع و شدت افسردگی شما مشخص نشود، نمی توان راهكار مناسبی برای درمان شما در نظر گرفت به همین جهت، توصیه می شود كه به روان پزشك یا روان شناس باتجربه ای مراجعه كنید و راهكارهای درمانی ارائه شده توسط آنان را با جدیت و پشتكار بیشتر و البته مقداری صبر و حوصله در پیش بگیرید و تا آخر انجام دهید تا بتوانید با شناختی كه از عوامل پیدایش افسردگی خود پیدا می كنید، در رفع آنها قدمی بردارید و به درمان ریشه­ای افسردگی خود بپردازید. البته در كنار این كار می توانید از همه فعالیت­های فرح بخش و نشاط آوری كه متناسب با شماست، استفاده كنید و همچنین ارتباط با پروردگار و انس با قرآن و ادعیه داشته باشید تا فرایند درمان با سرعت و شتاب بیشتری دنبال شود تا به درمان قطعی نائل گردید