به همت نمایندگی مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی در اصفهان صورت می گیرد؛
حجت الاسلام علیجانی از همکاری آموزشی مرکز ملّی پاسخگویی اصفهان با صنایع صا ایران ‏اصفهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به نقل از حبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین محمد علیجانی، رییس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی اصفهان، درباره فعالیت های جدید این مرکز در اصفهان، گفت: نمایندگی مرکز ملی پاسخگویی در اصفهان، افزون بر پاسخگویی به سؤالات دریافتی از ‏سامانه‌های تلفنی، مکتوب و مجازی، پاسخگویی فعال و مؤثر برای اقشار و ‏گروه‌ های تأثیرگذار را به عنوان‏ رسالت خود ‏تعریف کرده است.‏

وی ادامه داد: از نمونه‌های پاسخگویی مؤثر این نمایندگی، پاسخگویی زنده و داوطلبانه به شکل ایستگاه‌های دائمی در ‏مدارس علمیه و بقاع متبرکه و ایستگاه‌های موقت و مناسبتی در فضاهای نمایشگاهی شهر اصفهان است.‏

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین علیجانی افزود: نمونه دیگری که مورد استقبال قرارگرفته است، تعامل با سازمان‌های مؤثر در جامعه و ‏برگزاری جلسات ویژه پاسخگویی است، با توجه به فراگیرشدن شبهات و تأثیر مستقیم هجمه‌های فرهنگی بر بدنه جامعه ‏که گاهاً هزینه‌های هنگفتی را به انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی تحمیل می‌کند، ضروری است نخبگان فرهنگی جامعه با افراد مؤثر در عرصه‌های مختلف به‌صورت مستقیم در ارتباط باشند.‏

رییس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی نمایندگی اصفهان با اشاره به تعامل اخیر نمایندگی اصفهان با عقیدتی ‏سیاسی شرکت صنایع الکترواپتیک صا ایران، اظهار کرد: شیوه جدیدی برای پاسخگویی فعال و مؤثر در پیش‌گرفته‌ایم که ‏گروه‌ های تخصصی مختلف بتوانند به‌صورت زنده به بحث و پرسش و پاسخ بپردازند و بتوانند در فضایی آزاد و امن همه ‏سؤالات خود را بپرسند و حتی در صورت توان، پاسخ کارشناسان را مورد نقد قرار دهند و نهایتاً با معارف دینی به‌صورت ‏علمی آشنا شوند.‏

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر پاسخگویی به شبهات ضمن بازشناسی معارف دینی، تصریح کرد: باید ‏تحقیقات علمی در این خصوص نیز متناسب با نیازهای جامعه باشد، این‌گونه فضاها باعث بازشناسی معارف دینی و ‏بهره‌مندی دوسویه‌ پرسشگر و پاسخگو می‌شود.‏

حجت الاسلام و المسلمین علیجانی درباره برنامه زمانی دوره تعریف‌شده با عقیدتی سیاسی شرکت صنایع الکترواپتیک صا ایران، گفت: ۱۰ نفر از کارشناسان فقه و احکام در روزهای 10 و 11 بهمن سال جاری، در دانشگاه شهید مهاجر اصفهان به عنوان ‏پایلوت، پیرامون شبهات و مباحث اعتقادی و موضوع فرهنگ‌سازمانی فعالیت خواهند کرد، همچنین ارزیابی و بازخورد گیری ‏از این نمونه فعالیت‌ها نیز از جمله ضروریات طرح هستند.‏