در بازدید طلاب مؤسسه مجتهده امین از مرکز ملّی پاسخگویی مطرح شد:

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به نقل از خبرگزاری شبستان، طلاب مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین (ره) از نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی در اصفهان وابسته به دفترتبلیغات شعبه اصفهان بازدید کردند.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین محمّد علیجانی، رئیس نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی اصفهان در جمع طلاب اعلام داشت: مرکز ملّی پاسخگویی بزرگ‌ترین مرکز پاسخگویی در جهان شیعه به شمار می‌رود، این مرکز در شهر مقدس قم با 400 نفر پاسخگو قرار دارد و از بین شهرها فقط اصفهان و مشهد دارای نمایندگی هستند.

وی ابراز داشت:  نمایندگی اصفهان به‌طور رسمی در سال 1388 راه‌اندازی شد، کارشناسان جذب‌شده در این مرکز با حداقل مدرک سطح 3 یا کارشناسی ارشد می‌باشند.

حجت الاسلام و المسلمین علیجانی با اشاره به اینکه نمایندگی اصفهان به سه شکل پاسخگو در زمینه‌های مشاوره، فقه و احکام، اخلاق و تربیت، کلام و اعتقادات و قرآن وحدیث است، اظهار داشت: به شیوه مکتوب، از طریق سایت مرسلات، تلفنی با شماره‌گیری 096400 از 8 صبح الی 8 شب پاسخگوی مراجعین هستند و همچنین اینترنتی از طریق پیام‌رسان تلگرام (کانال @pasokhsara) سؤالات خود را مطرح کرده و جواب دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد:  سؤالاتی که بیشتر از بقیه مطرح‌شده باشد، در کانال منتشر می‌شود تا سایرین نیز استفاده نمایند و نرم افزار مسنجر سایت مرسلات به صورت پاسخگوی آنلاین: ساعت 10 الی 14 در بخش احکام، اعتقادات و مشاوره، کارشناسان به‌صورت زنده پاسخگو می‌باشند.

رئیس نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی اصفهان خاطر نشان کرد: فرآوری پرسش ها و پاسخ‌ها که اولین کتاب «پرسش‌ها و پاسخ‌های قرآنی» با تیتراژ 500 جلد به چاپ رسیده است و از فعالیت‌های منحصربه‌فرد مرکز اصفهان وجود ایستگاه پاسخگویی است، اولین ایستگاه در مدرسه چهارباغ و دومین ایستگاه در زینبیه اصفهان به دلیل بالا بودن تراکم جمعیت و نیاز فرهنگی، تعبیه‌شده است.

وی پربسامدترین موضوعات را در بخش های مختلف اعتقادی، اخلاقی، فقهی و مشاوره معرفی کرد و گفت: موضوعاتی در حیطه اخلاق و عرفان، آداب و اعمال نماز و مسائل مربوطه، دعا و مناجات، فضائل اخلاقی مانند احترام به والدین، صله رحم و رذائل اخلاقی از جمله پربحث ترین موضوعات است.

وی افزود: همچنین مسائل اعتقادی دربحث امامت و البته بیشترین سوالات در زمینه مهدویت از قبیل ظهور، زندگانی امام زمان(عج)، انتظارات امام زمان(عج) و یا در حیطه خداشناسی؛ همچنین در حوزه معاد، ادیان و فرق و مذاهب، انسان شناسی، جهان شناسی می باشد.

در پایان این بازدید طلاب مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین(ره) به‌صورت حضوری با کارشناسان هر بخش دیدار داشتند و از نزدیک با نحوه فعالیت کارشناسان محترم پاسخگویی در بخش‌های کلام، اخلاق، فقه و احکام آشنا شدند.

مشاهده خبر در خبرگزاری شبستان