نمایشگاه مطلع عشق در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد؛
با همکاری نمایندگی مرکز ملّی پاسخگویی اصفهان وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان و انتشارات حدیث راه عشق، نمایشگاه مطلع عشق در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین محمد علیجانی با بیان این خبر گفت: به مناسبت سالروز ازدواج امام علی علیه السلام و و حضرت زهرا سلام الله علیها، غرفه های مشاوره خانواده به صورت رایگان در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد.

وی با اشاره به این که این نمایشگاه به مدت یک هفته هرشب از ساعت 20:30 الی 22:30 برپا بوده است بیان داشت: این حرکت ویژه با استقبال بسیار زیاد عموم مردم مواجه شده است.

لازم به ذکر است در کنار غرفه مشاوره خانواده، غرفه نمایشگاه کتاب با همین موضوع و غرفه کاریکاتور هدفمند با موضوع سبک زندگی ایرانی اسلامی و ازدواج نیز بر پا بوده است.