نسخه اندروید اخلاق تبلیغ تقویم شمیم یار

نسخه اخلاق تبلیغ تقویم شمیم یار به سفارش میز تخصصی اخلاق در نسخه اندروید تولید شد

ارائه تقویم روزانه، ماهانه و فصلی، به همراه رویدادهای مناسبتی شمسی، قمری و میلادی بهمراه یک شرح مختصر برای هر رویداد. - ارائه محتوای متناسب با هر روز در بخش های؛ قرآن به همراه ترجمه و تفسیر کوتاه و کاربردی؛ حدیث به همراه ترجمه و منبع روائی؛ محتوای کوتاه و گزیده در مورد اخلاق تبلیغ؛ نکته ای از سیره اهل بیت (علیه السلام) به صورت مختصر و نمایه شده؛ شمیم ولایت حاوی سخنان امام خمینی(ره) و آیت الله العظمی خامنه ای(مدظله العالی)؛ سخن بزرگان اخلاق و عرفان؛ یک مطلب مشاوره ای و تربیتی برای هر روز بر گرفته از منابع معتبر روائی و تربیتی. - نمایش اوقات شرعی نقاط مختلف (داخلی و خارجی براساس مختصات جغرافیایی محل) به انتخاب کاربر. - امکان پخش اذان و یادآور متناسب قبل از آن - نمایش اعمال و مناسک عبادی متناسب با هر روز و ماه. - امکان ثبت یادآور برای زمان های مختلف با هشدار صوتی و متنی. - امکان دسترسی به محتوای منتخب پرسش و پاسخی از سایت های مرکز - امکان ارسال پرسش به درگاههای پاسخگویی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی از سوی کاربر.

پیوستاندازه
نسخه اندروید اخلاق تبلیغ تقویم شمیم یارتعداد دانلود 1351 5.52 مگابایت