ر «مادر پاکی ها» در دو قالب (فرمت) با امکان نمایش، جستجو در پرسش و پاسخ و دو نسخه جهت استفاده در رایانه (ویندوز) و تلفن همراه (اندروید) ارائه شده است

مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی ضمن عرض تسلیت ایام شهادت یگانه دخت پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله، استفاده از نرم افزار «مادر پاکی ها» از تولیدات این مرکز را به همه علاقمندان و شیفتگان آن حضرت پیشنهاد می دهد. این نرم افزار مشتمل بر 191 پرسش و پاسخ در موضوعاتی چون زندگانی حضرت زهرا سلام الله علیها، سیره و سنت، ویژگی و فضایل و سایر مباحث زندگانی آن حضرت بوده که توسط کارشناسان این مرکز تهیه شده است. نرم افزار «مادر پاکی ها» در دو قالب (فرمت) با امکان نمایش، جستجو در پرسش و پاسخ و دو نسخه جهت استفاده در رایانه (ویندوز) و تلفن همراه (اندروید) ارائه شده است که می توانید از طریق این صفحه دریافت نمایید.