وقتی زن و شوهر با هم حرف نمی زنند یعنی گفتگوی سازنده ندارند به عبارتی پوشیده و غیر مستقیم با همدیگر صحبت می کنند، باعث تعارض می شود

دومین جلسه از دوره مهارت‌افزایی زناشویی با حضورحجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر عباسی(زید عزه) با موضوع: «پیش گیری از بروز تعارضات زناشویی» در مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی برگزار شد.
ایشان در صحبت های خویش به دو مطلب مهم و تاثیرگذار در پیش گیری از بروز تعارضات زناشویی اشاره کردند:
در مطلب اول با اشاره به حدیث علوی «ایاک و الجزع فانه یقطع الامل و یضعف العمل و اعلم ان المخرج فی امرین ما کانت لک فیه حیله فالاحتیاط و ما لم تکن لک فیه حیله فالاصطبار» سبک مواجهه با تعارض و مساله را بیان نمودند.
و در مطلب دوم هم به اهمیت گفتگو در فضای خانواده اشاره نمودند و بیان کردند که یکی از مشکلات این است که وقتی زن و شوهر با هم حرف نمی زنند یعنی گفتگوی سازنده ندارند به عبارتی پوشیده و غیر مستقیم با همدیگر صحبت می کنند، باعث تعارض می شود پس لازم است که اولا گفتگو مستقیم و شفاف باشد همراه با مهربانی و احترام و ثانیا در گفتگو احساسات خود را ابراز کرده و به احساسات طرف مقابل هم احترام گذاشته شود و ثالثا برای زمان گفتگو از هم وقت بگیریم.
در پایان به پرسش های حاضرین نیز پاسخ داده شد.