فَانظُرْ إِليَ ءَاثَارِ رَحْمَتِ اللَّهِ كَيْفَ يحُْيِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتهَِا إِنَّ ذَالِكَ لَمُحْيِ الْمَوْتيَ‏ وَ هُوَ عَليَ‏ كلُ‏ِّ شيَ‏ْءٍ قَدِير ؛ (1)

- وَ مِنْ ءَايَاتِهِ أَنَّكَ تَرَي الْأَرْضَ خَاشِعَةً فَإِذَا أَنزَلْنَا عَلَيهَْا الْمَاءَ اهْتزََّتْ وَ رَبَتْ إِنَّ الَّذِي أَحْيَاهَا لَمُحْيِ الْمَوْتيَ إِنَّهُ عَليَ‏ كلُ‏ِّ شيَ‏ْءٍ قَدِير (2)

 كتابت و صيغه صحيح اين كلمه محيي با دو ياء است. چون اسم فاعل از باب افعال ( اَحيي يُحيي مُحييِ) است ولي در خط عثمان طه با يك ياء آمده است كه جزء اشتباهات در رسم الخط( عثمان طه ) به حساب مي آيد. (و اگر هم اشتباه نباشد اين سبك مرسوم نيست . البته دقت داشته باشيد كه اين مساله ربطي به تحريف قرآن ندارد.)

پي نوشت:

1.روم(30 ) آيه 50.

2.فصّلت(41 )آيه 39.