در راستای شکل گیری جبهه متحد در حوزه فرهنگ دینی، وظیفه داریم از هر گونه هم افزایی استقبال کنیم

حجت الاسلام و المسلمین مدنی رییس محترم حوزه علمیه جامعه الزهراء در بازدید از مرکز ملی پاسخ گویی درخواست عقد تفاهم نامه و همکاری مشترک این دو مجموعه دینی- فرهنگی را مطرح کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی، در این دیدار که با حضور برخی مدیران دو مجموعه در محل مرکز ملی پاسخ گویی برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین مخدوم رییس محترم مرکز ملی پاسخ گویی با بیان ظرفیت های پاسخ گویی، بخشی از توانمندی های مرکز در حوزه تولید و توسعه نرم افزاری، ارزیابی های چند سطحی علمی و آموزش های کاربردی و آموزش های مهارتی در حوزه پاسخ گویی دینی را نیز ارائه و آمادگی مرکز را برای همکاری های بین سازمانی اعلام کرد.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین مدنی با درخشان توصیف کردن فعالیت های مرکز ملی پاسخ گویی، از آن به عنوان خط مقدم جبهه مواجه و فعالیت فرهنگی یاد کردند.
مدیر جامعه الزهراء با استقبال از همکاری بین دو مرکز بیان داشت: در راستای شکل گیری جبهه متحد در حوزه فرهنگ دینی، وظیفه داریم از هر گونه هم افزایی استقبال کنیم و ظرفیت و امکانات خود را در مسیر آن به کار گیریم.
وی افزود: جامعه الزهراء –سلام الله علیها- دست کم در سه زمینه آماده عقد تفاهم نامه و استفاده از ظرفیت های مرکز ملی پاسخ گویی است:
1. ساماندهی پاسخ گویی با استفاده از توان و تجربه نرم افزاری مرکز ملی پاسخ گویی در ایجاد سامانه جامعه پاسخ گویی.
2. برگزاری دوره های مهارت محور با استفاده از اساتید و کارشناسان مرکز.
3. استفاده از تجربه مرکز ملی پاسخ گویی جهت ارتقاء و عرضه مجموعه های استفتائات فقهی در جامعه الزهرا –سلام الله علیها-.