حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

سرنوشت حضرت زینب (س) بعد از برگشت از شام را توضیح دهید.
سه قول در این مورد است:
اول: حضرت زینب (س)  از مدینه خارج نشد  و در مدینه فوت شد منتهی محل قبرش مشخص نیست.
دو: ایشان چون در مدینه علیه حکومت یزید افشاگری می کرد ، با فشار یزید مجبور شد که از مدینه خارج شود و در مصر از دنیا رفت . بر این اساس زیارتگاهی به نام  سیده «زینب بنت علی (ع) » وجود دارد که منتسب به ایشان است.
سوم: می گویند دو یا سه سال بعد از شهادت امام حسین (ع) در مدینه قحطی پیش آمد، لذا  عبدالله بن جعفر چون زمین کشاورزی در شام داشته است، همراه خانواده و حضرت زینب (س)   با اینکه اهلبیت خاطره خوبی از شام ندارد، به شام رفتند  و  در آنجا حضرت زینب (س) از دنیا رفت.