توسط انجمن گفتگوی دینی وابسته به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
در راستای مقابله با تهاجم جنگ نرم دشمنان دین و فرهنگ دینی ، نرم افزار تقویم شمیم یار به عنوان اولین تقویم کاملاً مذهبی دسکتاپی در فضای مجازی ...

به گزارش پاسخگو، تقویم شمیم یار ۹۶ پرطرفدارترین تقویم ویندوزی اذانگوی مذهبی منتشر شد.
در راستای مقابله با تهاجم جنگ نرم دشمنان دین و فرهنگ دینی، نرم افزار تقویم شمیم یار به عنوان اولین تقویم کاملاً مذهبی دسکتاپی در فضای مجازی، توسط انجمن گفتگوی دینی وابسته به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با محتوایی جامع و مفید طراحی و به صورت رایگان در اختیار علاقمندان قرار گرفت.
لازم به ذکر است با همکاری مرکز ملی پاسخگوئی به سوالات دینی به زودی اولین نسخه از تقویم رومیزی ویژه مبلغان با عنوان " تقویم بلاغ" با اطلاعات ویژه تبلیغی منتشر خواهد شد.
امکانات اين برنامه عبارتند از :
تقويم روزانه و ماهانه به همراه رويدادهای ملي و مذهبی، هر روز شامل محتواهايی در قالب قرآن، اهل بیت علیهم السلام، حديث، احکام، شهدا، مشاوره و تربيت، گزیده بیانات امام خمینی رحمه الله و مقام معظم رهبری مدظله العالی، سخنان بزرگان، نمايش اوقات شرعي و يادآوری و پخش اذان، اعمال عبادی، امکان ثبت يادداشت روزانه، امکان ثبت يادآوری، پيامک پاسخگو و تازه های سايت.
علاقه مندان می توانند این نرم افزار مفید را از لینک زیر دریافت نمایند.
http://www.askdin.com/showthread.php?t=58705