حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

دِحیه بن خلیفه کلبی که بود؟
دِحیه بن خلیفه کلبی از اصحاب رسول خدا (ص) و  آدم خوش سیمایی بود. و گاهی که جبرئیل امین به صورت انسان مجسم می شده است، به قیافه ی دِحیه ظاهر می شده است. چون این مسئله تکرار شده است، مسلمانان هر وقت دِحیه را در محضر حضرت (ص) می دیدند مزاحم حضرت (ص) نمی شدند چون تشخیص نمی دادند که او خود دِحیه  است یا جبرئیل امین  است.
ایشان در زمان خلافت معاویه از دنیا رفت ، ولی در کتب رجال محل دفنش را مشخص نکرده است.