حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا حضرت یوسف زمانی که با پدرش ملاقات کرد، کبر و غرور او را گرفت و از اسب پیاده نشد، همین باعث شد که دیگر از نسل او پیامبری مبعوث نشود؟
مرحوم شیخ صدوق در جلد اول علل الشرایع دو روایت به این مضمون نقل می کند: حضرت یوسف(ع) بعد از آن قضایا به برادران گفت که بروید اقوام و پدرمان را بیاورید. حضرت یعقوب(ع) با خاندانش به سمت مصر حرکت داد. وقت ملاقات آنها، حضرت یوسف(ع) از اسب پیاده نشد. همین مقدار در روایت آمده است، و توضیح دیگری وجود ندارد.