آزمون جذب پاسخگویان خواهر به همت مرکز ملّی پاسخگویی به سئوالات دینی با هدف ایجاد قابلیت پاسخگویی به خواهران در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین محمد علیجانی رییس مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار کرد: این آزمون در راستای ضرورت ورود تخصصی خواهران در امر پاسخگویی به احکام برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین علیجانی در بخش دیگری از صحبت های خود اذعان داشت: بخشی ازمخاطبین تلفنی این مرکز (096400) را خواهران تشکیل می دهند و بخشی از سؤالات اختصاصی آنها در بخش احکام بانوان می باشد.

وی ادامه با تأکید به ضرورت ایجاد کرسی پاسخگویی احکام بانوان برای اوّلین بار در نمایندگی اصفهان تشکیل می شود، گفت: تعداد شرکت کنندگان در این آزمون 40 نفر برشمرد و گفت: این افزاد از میان اساتید حوزه علمیه خواهران منطقه چهار و طلاب تخصصی سطح سه رشته فقه و اصول مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین(ره) و همچنین فعالان در امر پاسخگویی خواهران انتخاب شدند.

حجت الاسلام و المسلمین علیجانی تصریح کرد: داشتن مدرک سطح سه تخصصی و یا کارشناسی ارشد را از شرایط شرکت کنندگان در این آزمون است.

وی در پایان خاطرنشان شد: ده نفر از قبول شدگان در آزمون اولیّه به مصاحبه دعوت شدند که از این تعداد دو نفر برگزیده مشروط به طی دوره های آموزشی شدند.