حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آیا اينكه گفته مي شود يكی از همسر يزيد قبلا در كوفه زندگي می كرده و از شاگردان حضرت زينب(س) بوده درست است؟
در برخی کتب مانند کتاب مقتل الحسین خوارزمی از کتب قرن ششم آمده است که هند، دختر عبدالله بن عامر بن کُریز ، قبلا همسر امام حسین(ع) بوده و بعدها به ازدواج یزید درآمد، وقتی اهلبیت را به شام آورند، ایشان همسر یزید بوده و در کاخ یزید سکونت داشته است.
در کتاب مقتل الحسین آمده است زمانی که سرهای امام حسین(ع) و شهدا را آوردند و سر مطهر و بریده امام حسین(ع) را از در قصر یزید آویزان کردند و اهلبیت را داخل قصر یزید بردند، این زنان و بچه های دربار یزید تا اهلبیت را مشاهده کردند بسیار منقلب شده و گریه کردند و زیورآلاتشان را درآورند.
هند با سابقه ای که با امام حسین(ع) داشته و با امام حسین(ع) زندگی کرده بود، خیلی منقلب شد و با حالتی آشفته و پریشان، با سر برهنه پرده ها را کنار زد، از حرم سرا بیرون آمده و به تالار یزید رفت و شدیدا به یزید اعتراض کرد که سر فرزند رسول خدا(ص) را از درب خانه من آویزان کرده ای و به شدت گریه کرد. یزید گفت: گریه کن بر حسین و بدان که این، کار عبیدالله بن زیاد بوده و این کاری که شده است.
این مقدار بصورت مختصر در کتاب مقتل الحسین مرحوم خوارزمی، در اوایل جلد دوم آمده است و بیشتر از این اشاره نشده است.