حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

علت ازدواج حضرت رسول (ص) با حضرت خديجه چه بود؟ آيا می توان گفت اهداف مادی و مالی برای پيشبرد اسلام در نظر داشته اند؟
زمانی که حضرت رسول(ص) با حضرت خدیجه ازدواج کردند، حضرت بیست و پنج ساله بود و به نبوت و رسالت مبعوث نشده بودند و بحث اسلام مطرح نبود. لکن برخی افراد می خواهند این مسئله را طور دیگر و با انگیزه ی اقتصادی توجیه کنند که البته اینگونه نیست و از هر دو طرف انگیزه اقتصادی وجود نداشته است.
یک علتش این است که تاریخ نشان نمی دهد که حضرت از آن همه ثروت خدیجه استفاده شخصی کرده باشد، اگر افراد معمولی بودند و چنین ثروتی را بدست می آوردند، خوشگذرانی و ریخت و پاش می کردند، درحالیکه هیچکدام از این مسائل در زندگی پیامبر ثبت نشده است.
در طرف مقابل انگیزه حضرت خدیجه برای ازدواج، پاکدامنی، صداقت و امانت داری پیامبر گرامی اسلام(ص)بود.