حجت الاسلام والمسلمین مخدوم خاطر نشان کرد: در سازمان های ما استفاده از فناوری اطلاعات ادبیات لازم را پیدا نکرده است و نمی دانیم از فناوری اطلاعات چه می خواهیم.

رییس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با بیان این که ما نیازمند تغییر نگرش در نوع ادبیات خود هستیم، گفت: برای تأثیرگذار بودن در فضای مجازی باید متناسب با ابزار، محتوای خود را هم به روز کنیم. به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین مخدوم در محل دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار داشت: در سازمان های ما استفاده از فناوری اطلاعات ادبیات لازم را پیدا نکرده است و نمی دانیم از فناوری اطلاعات چه می خواهیم. وی با اشاره به این که ذهنیت برخی از فضای مجازی فقط به عنوان محیطی برای نشر مطالب علمی شان است، خاطرنشان کرد: وب سایت ها محل عرضه محصولات با ساختارهای قدیمی نیست و ما باید متناسب با ابزار، محتوای خود را هم به روز رسانی کنیم. رییس مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی با بیان این که قالب برخی فضاهای جدید اینترنت به ما اجازه فعالیت پژوهشی را نمی دهد، افزود: فضای شبکه های اجتماعی به طرفی رفته است که ما بدانیم که این ابزار خاص، فرهنگ خاص خود را می طلبد و ما نیازمند به نوعی تغییر نگرش و تغییر در تفکر سیستمی در نوع ادبیات خود هستیم و باید بدانیم امروز از دریچه فناوری اطلاعات جور دیگری داده ها و اطلاعات را باید عرضه کنیم. وی با بیان این که امروز درست بر خلاف گذشته نسخه های چاپی به عنوان کالای لوکسی در کنار چاپ های دیجیتال قرار می گیرد، خاطرنشان کرد: اتفاقی که در این نمایشگاه آغاز شده، بسیار حائز اهمیت است و نشان می دهد که حوزه علمیه به این ضرورت توجه دارد. وی افزود: ما نیازمند این هستیم که مدل ذهنی حاکم بر ارائه های علمی مان را به سمت دنیایی که بر بستر فناوری اطلاعات طی طریق می کند، ببریم به این معنا که فناوری اطلاعات فقط یک ابزار نیست بلکه یک ریل گذاری است که ما جز این راه دیگری برای عرض اندام و ارائه مطالب خود نداریم. حجت الاسلام والمسلمین مخدوم با بیان این که ما در مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی محصولات خوبی را در حوزه فناوری اطلاعات ارائه کرده ایم، گفت: ما در سال های گذشته بیش از 100 محصول دیجیتال تولید کرده ایم و یکی از کارهای خوبی که انجام داده ایم، تقویم دسکتاپی است که به صورت کاربردی طراحی کرده ایم و سالانه بیش از یک میلیون بار دانلود و به روز رسانی می شود.