حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

درمورد تعداد فرزندان حضرت رسول اكرم (ص) از حضرت خديجه(س) كامل توضيح دهيد. بعضي كتب مانند کتاب چهارده معصوم(ع) تا هفت فرزند براي رسول الله(ص) بيان كرده اند. آيا درست است. لطفا توضيح دهيد.
حضرت رسول چهار دختر داشتند که آخرینشان حضرت فاطمه(س) بوده است، به نامهای: زینب، ام کلثوم، رقیه و آخرینشان حضرت فاطمه زهرا(س) و سه پسر به نامهای: قاسم، عبدالله و طیب و طاهر. در این دو مورد اخیر اختلاف است که آیا طیب و طاهر یک نفر بوده است یا نه؟ یا اینکه هر دو لقب عبدالله بوده است. و بنا بر مشهور این پسران از حضرت خدیجه کبری بوده است.
بعضی ادعا دارند که اینها از عبدالله شوهر سابق حضرت خدیجه بوده اند، ولی مشهور این است این پسران از پیامبر بوده اند. بعدها از یک مادر مصری به نام ماریه، پسری به نام ابراهیم به دنیا آمد، که در هیجده ماهگی از دنیا رفت. فرزندان پسر حضرت رسول(ص) همه پیش از بعثت از دنیا رفته اند، ولی دختران بعد از بعثت هم بودند.