حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در زمان زندگي ائمه، بغير از امام رضا (ع) کدامیک از معصومين(ع) به ايران و به چه شهرهايی سفر داشتند؟
هیچکدام از ائمه معصومین (ع) غیر از امام رضا (ع) به ایران، جایی که امروز به نام ایران شناخته می شوند، سفر نکرده است . ولی گذارشان به مدائن افتاده است. بحث هست که حسنین در جوانی و پیش از اینکه به امامت برسند، در جنگ های فتح ایران و در سپاه ایران شرکت داشته است یا نه؟ و در بعضی از کتاب ها آمده است، اشکالاتی هست، و نمی توان باور کرد.