حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

تاريخ اندلس را مختصر توضيح دهيد.
مسلمانان اندلس را سال 92 هجری با حماسه و شجاعت فراوان فتح کردند. بعد از آن مسلمانان حدود 700سال بر اندلس حکومت کردند و در آنجا تمدن بوجود آوردند و کشوری مرفه و پیشرفته و خانه­ ها، کاخ­ها و مساجدی با عظمت ساختند که هنوز پابرجاست و از آثار مهم و دیدنی در دنیاست. ولی متاسفانه به علل مختلف از جمله اختلافات داخلی مسلمانان بر سر حکومت و توطئه و دسیسه­ های مسیحیت که ناراحت بودند از اینکه کشورشان را از دست داده­ اند، به تدریج حکومت اندلس تضعیف شد و تبدیل شد به حکومت­های محلی و تبعا در جنگ­هایی که با مسیحیت اتفاق افتاد شکست خوردند و حکومت اندلس از دست مسلمانان خارج شد.
کشور اسپانیای کنونی همان اندلس قدیم است که دانشمندان بسیار زیادی هم داشته است.