حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

درباره چگونگي مسلمان شدن حضرت حمزه (ع) بيشتر توضيح دهيد.
حمزة بن عبد المطلب از عموهاي رسول خدا (ص) و به شجاعت معروف بود. گاهي در مكه به شكار مي رفت و هر وقت از شكار بر مي گشت پيش از اين كه به منزل برود به مسجد الحرام مي رفت و بعد به منزل مي رفت. يك روز از شكار برگشته بود و در نزديكي هاي مسجد الحرام در پاي كوه صفا كنيز عبد الله بن جدعان از بزرگان قبيله تيم را ديد و از او شنيد كه ابوجهل به برادر زاده اش توهين كرده است.
حمزه ناراحت شد و برخلاف گذشته پيش از طواف، سراغ ابوجهل رفت و ديد كه اشراف قريش از جمله عده اي از قبيله بني مخزوم كنار كعبه حلقه زده اند. به ابوجهل گفت تو به برادر زاده ام توهين كردي؟ مگر نمي داني كه هر چه او مي گويد من هم مي گويم؟ امان نداد و با غلاف شمشيرش به سر ابوجهل كوبيد و سرش شكافت و خون جاري شد. ابوجهل مانع افرادش براي حمله به حمزه شد.
مي گويند علني شدن اسلام حضرت حمزه (ع) از آن لحظه بوده است و قبلا مسلمان شده بود.