حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

مالك اشتر چگونه اسلام آورد؟ چرا او را از اولين شيعيان نمي دانند؟
مالك بن حارث معروف به اشتر اواخر عمر رسول خدا (ص) در يمن مسلمان شد. قبيله او نخع شاخه اي از مذحج بود كه ساكن يمن بودند و بعدها در مدينه ساكن شدند. مي گويند هيات نمايندگي كه قبايل به مدينه مي فرستادند از نخع هم آمدند و آخرين گروهي بود كه خدمت رسول خدا (ص) رسيدند و بعد از آن حضرت از دنيا رفتند. پس روشن مي شود شيعيان اوليه امام علي (ع) از مهاجرين و انصار بودند كه در مدينه بودند و از پيش با ايشان آشنا شده بودند در حالي كه مالك اشتر در سال دهم هجري در سفري كه امام علي (ع) به آن جا داشتند با ايشان آشنا شد.
علاقمندان مي توانند به كتاب نقش قبايل يمني در حمايت از اهل بيت(ع) نوشته دكتر اصغر منتظر القائم صفحه 75 مراجعه كنند.