حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آيا ماجرای بيرون آوردن تير از پاي امام علي (ع) در حين نماز، مستندات تاريخي دارد ؟
تا آن جا كه ما بررسي كرديم قديمي ترين منبعي كه اين قضيه در آن آمده است كتاب «نهج الحق» مرحوم علامه حلي است. در اين كتاب بصورت مرسل در خضوع و عبادت حضرت مي فرمايد: امام علي (ع) به قدري در نماز، حضور ذهن پيدا مي كرد كه تير را از بدن او بيرون مي آوردند و او متوجه نمي شد. به نظر مي رسد كساني كه نقل كرده اند از اين كتاب گرفته اند.