حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

آيا حضرت علي اكبر (ع) از امام سجاد (ع) بزرگتر بوده است؟ آيا زن و بچه داشته است؟
اين مساله محل اختلاف است كه زماني كه در مقتل ها نام علي اكبر مطرح مي شود مقصود امام سجاد (ع) است يا حضرت علي اكبر شهيد؟
قرائني در دست است كه حضرت علي اكبر شهيد (ع) از امام سجاد (ع) بزرگتر بوده است و جايي كه علي اكبر گفته مي شود مقصود، ايشان است. در جلد دوم مقتل جامع حضرت سيدالشهداء (ع) كه زندگي نامه ياران امام حسين را نوشته ايم در زندگي حضرت علي اكبر (ع) سن ايشان مورد بررسي قرار گرفته است. از برخي از قرائن بر مي آيد كه آن زمان ازدواج كرده بوده است و احتمالا فرزندي هم داشته است.