حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

در كتاب يكصد پرسش و پاسخ پيرامون امام زمان (عج) نوشته آقاي عليرضا رجالي تهراني از مختار به عنوان يكي از مدعيان دروغين مهدويت ياد شده است؟ آيا مستندات تاريخي دارد؟
اين مطلب مستندات تاريخي ندارد. تا آن جا كه من اطلاع دارم احدي مختار را از مدعيان مهدويت نشناخته است. البته جزء تهمت هايي كه به او زدند اين است كه گفته اند مختار از كيسانيه بوده و به امامت محمد بن حنفيه معتقد بوده و معتقدين به امامت محمد بن حنفيه او را مهدي غايب مي پنداشتند و مي گفتند كه در كوه رضوي مخفي شده است و روزي ظهور خواهد كرد. ولي در مورد خود مختار، احدي چنين مطلبي نگفته است؛ البته كيساني بودن مختار نيز محل بحث است. مختار كسي بوده كه هم در زمان حياتش و هم بعد از مرگش او را مورد ترور شخصيت قرار دادند.