حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

شنيده شده امام حسين (ع) پسري داشته كه در راه شام فوت كرده است؟
گويا مقصودشان محسن سقط است. در كتاب ها آمده است كه هنگامي كه اسرا را به شام مي بردند در كنار حلب توقف كردند و در آن جا بچه اي از فرزندان امام حسين (ع) سقط شد و در همان جا فوت كرد يا بچه اي كه همراهشان بوده فوت شد. در غرب حلب در دامنه كوه جوشن جايي است كه مشهور به «مشهد السقط» شده است كه اين مطلب در بعضي از كتاب ها مانند كتاب معجم البلدان ياقوت حموي در ماده حلب آمده است.