حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

شمه اي از زندگي حضرت امام حسن عسكري (ع) ذكر كنيد و اين كه با كدام خليفه عباسي معاصر بوده اند؟
خوب است برخي از كتاب هايي كه مربوط به زندگي اهل بيت است همچون منتهي الآمال شيخ عباسي قمي و كتاب سيره پيشوايان تاليف ما را تهيه و مطالعه كنند.
امام عسكري (ع) در سال 232 هجري در مدينه متولد شد. دروان امامت ايشان 6 سال بود و با سه نفر از خلفاي بني عباس به نام هاي المعتز بالله، المهتدي بالله و المعتمد بالله معاصر بوده اند. ايشان در سال 260 هجري در شهر سامراء، به درجه شهادت رسيدند  و در همان خانه مسكوني خودشان در كنار پدرشان به خاك سپرده شدند.