حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

فجائه سُلمي كه بود و سرانجامش چه شد؟
كسي بود كه به مسلمانان خيانت كرد و ابوبكر در اوايل خلافتش او را كشت. داستان از اين قرار است كه در اوايل خلافت ابوبكر و بعد از فوت رسول خدا (ص) عده اي از دين برگشتند و به مسلمانان شبيخون مي زدند. در آن زمان بود كه شخصي بنام فجائه سلمي از قبيله اسلم، نزد ابوبكر آمد و گفت كه در اختيار من اسب و اسلحه بگذار تا با آن ها بجنگم. ابوبكر نيز به او اعتماد كرد. او نيت درستي نداشت و حمله كرد و چند نفر از مسلمانان را كشت و فتنه آفريد.
ابوبكر به دو نفر از مسلمانان ماموريت داد تا به سراغ او بروند و براي اين كار دو فرمانده تعيين كرد. يكي از فرماندهان در اين جنگ كشته شد ولي يكي از آن ها پيروز شد و فجائه را زنده دستگير كرد و ابوبكر دستور داد هيزمي تهيه كردند و او را سوزاندند.