حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

چرا همه پيامبران در سرزمين های عرب مبعوث شدند؟
اين مطلب صحيح نيست؛ بلكه تعدادي از پيامبران بزرگ در اين منطقه مبعوث شده اند. اين در حالي است كه علامه مجلسي در كتاب بحارالانوار، تعداد پيامبران را 124 هزار نفر معرفي مي كند. قرآن كريم مي فرمايد قصه برخي پيامبران را نقل كرده ايم و قصه برخي را نقل نكرده ايم. عمدتا ما از آن چه كه خدا در قرآن بيان كرده و پيامبران بزرگ الهي بوده اند اطلاع داريم. اصولا برخي سرزمين ها كه پيامبران بزرگ در آن جا بوده اند در آن زمان، عرب نبوده ند مانند مصر و شام.
از طرف ديگر آياتي در قرآن مجيد داريم كه تصريح مي كند كه خدا هيچ امتي را بدون پيامبر نگذاشته است:
ما هيچ پيامبري را، جز به زبان قومش، نفرستاديم؛ تا (حقايق را) براي آنها آشكار سازد. (سوره ابراهيم آيه 4). ما در هر امتي رسولي برانگيختيم كه: «خداي يكتا را بپرستيد». سوره نحل آيه 36). ما هرگز (قومي را) مجازات نخواهيم كرد، مگر آنكه پيامبري مبعوث كرده باشيم (تا وظايفشان را بيان كند.) (سوره اسراء آيه 15). پروردگار تو هرگز شهرها و آباديها را هلاك نمي‏كرد تا اينكه در كانون آنها پيامبري مبعوث كند كه آيات ما را بر آنان بخواند. (سوره قصص آيه 59). هر امّتي در گذشته انذاركننده ‏اي داشته است‏. (سوره فاطر آيه 24 )