حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

درباره شخصيت عبدالعظيم حسني توضيح دهيد و اين كه چه امامزاده هايي در كنار ايشان مدفون هستند؟
عبد العظيم حسني از نسل امام حسن مجتبي(ع) بوده ولي در عصر امام جواد(ع) و امام هادي(ع) زندگي مي كرده و از شاگردان اين دو امام و از محدثين، زهاد و عباد زمانه بوده است. او بسيار مورد احترام امام وقت بوده و همان كسي است كه دينش را بر امام هادي(ع) عرضه كرد و حضرت معتقدات او را تاييد كرد و دعا كرد كه خدا او را بر اين اعتقاد ثابت قدم بدارد.
در كنار ايشان، حمزة بن موسي بن جعفر دفن شده است. حمزه پيش از عبدالعظيم در آن جا دفن شده و در آن مدتي كه عبدالعظيم در ري، زندگي مخفي داشته به زيارت قبر او مي آمده است. دو امامزاده ديگر بنام هاي عبدالله و طاهر از نسل امام سجاد(ع) در كنار ايشان مدفون هستند.