حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

امامزاده ­هایی را که در جوار حضرت معصومه(س) دفن شده اند را نام ببرید؟
شيخ عباس قمي در منتهي الآمال و ملا هاشم خراساني در منتخب التواريخ آورده اند كه در كنار ايشان، دختران امام جواد(ع) به نام هاي زينب، ام محمد و ميمونه دفن شده اند. زينب كسي بود كه اولين بار بر فراز قبر حضرت معصومه(س) بقعه اي ساخت و خودش در آن جا دفن شد. همچنين بانويي بنام بريهه دختر موسي بن مبرقع فرزند امام جواد(ع) نيز در كنار ايشان دفن شده اند.