با توجه به نزدیک شدن هفته پژوهش در آذر ماه، واحد پژوهش مرکز ملی پاسخگویی اولین جشنواره پژوهشی پاسخگویان دینی را برگزار می کنند.

اولین جشنواره پژوهشی پاسخگویان دینی
با توجه به نزدیک شدن هفته پژوهش در آذر ماه، واحد پژوهش مرکز ملی پاسخگویی اولین جشنواره پژوهشی پاسخگویان دینی را برگزار می کنند.
به گزارش خبرنگار پاسخگو، حجت الاسلام والمسلمین سید ناصر موسوی رئیس پژوهش مرکز ملی پاسخگویی گفت: این جشنواره با هدف تعمیق فرهنگ پژوهش ، تقدیر از فعالیت های پژوهشی پاسخگویان، تجمیع و معرفی آثار پژوهشی پاسخگویان و تقویت پیوند پاسخگویی و پژوهشگری و با شرکت پاسخگویان مرکز ملی پاسخگویی و نمایندگی های مرکز در اصفهان و مشهد برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به شرط شرکت در جشنواره برای پاسخگویان این است که حداقل دو سال از آغاز همکاری آنها با مرکز گذشته باشد گفت: پاسخگویان واجد شرایط باید آثار علمی منتشر شده خود را تا دهم آذر ماه به واحد پژوهش مرکز ملی (آقای صادقیان یا آقای خرمی) و در نمایندگی های مرکز به افراد معرفی شده تحویل دهند تا پس از بررسی آثار، پژوهشگران برتر تعیین و تقدیر شوند.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی در ادامه افزود: ارزیابی و رتبه بندی پژوهشها توسط کمیته داوران مرکز انجام خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: آثار علمی پاسخگویان در غرفه مرکز ملی در نمایشگاه پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی نمایش داده خواهد شد.
ایشان در پایان از پاسخگویان محترم تقاضا کرد با شرکت فعال در جشنواره ، آثار علمی منتشر شده خود را در موعد مقرر تا (10 آذر ماه 1395) تحویل داده تا در بررسی و داوری آثار رسیده قرار گیرد.